Oude pruimenbomen

Oude pruimenboom kopen bij Kwekerij het Lutterveld

Ontdek de karakteristieke schoonheid van oude halfstam pruimenbomen bij Kwekerij het Lutterveld. Wij zijn dé kwekerij voor liefhebbers van authentieke fruitbomen. Ons uitgebreide assortiment pruimenbomen omvat veelal zelfbestuivende variëteiten, waardoor ze perfect zijn voor solitaire aanplantingen.

Gezonde en sterke pruimbomen

Op onze kwekerij worden oude pruimenbomen met zorg gekweekt in speciale airpotten, waardoor ze het hele jaar door beschikbaar zijn. Deze unieke teeltwijze zorgt voor gezonde en sterke bomen die klaar zijn om te gedijen in uw tuin of boomgaard.

Oude pruimenbomen vormen prachtige combinaties met andere fruitbomen zoals appel, peer, kers en notenbomen. Variëteiten zoals Opal en Reine Victoria voegen onmisbare charme toe aan elke boomgaard. Bij Kwekerij het Lutterveld bieden we oude pruimenbomen in diverse maten aan, van slanke boompjes tot imposante exemplaren die hun oorsprong vinden in de rijke fruitteeltgeschiedenis.

Wij begeleiden u graag!

Of u nu op zoek bent naar een enkele pruimenboom of een complete oude boomgaard, bij ons bent u aan het juiste adres. Wij staan klaar om u te begeleiden bij het selecteren van de perfecte bomen voor uw project. U kunt ervoor kiezen om de bomen door ons te laten planten, of uw hovenier of tuinarchitect in te schakelen voor de aanplanting.

Kies voor de tijdloze schoonheid en karaktervolle uitstraling van oude pruimenbomen.