Oude appelbomen

Oude appelboom kopen bij Kwekerij het Lutterveld

Ontdek ons uitgebreide assortiment oude appelbomen en geef uw tuin karakter en allure. Bij Kwekerij het Lutterveld vindt u appelbomen met een rijke geschiedenis, sommige hebben wel meer dan 50 jaar op de teller staan. Deze bomen ademen ware fruitgeschiedenis en brengen een unieke uitstraling naar elke buitenruimte.

Hoogstam en halfstam

Onze oude appelbomen zijn verkrijgbaar als hoogstam en halfstam fruitboom en bieden een prachtige keuze aan variëteiten. Op onze kwekerij hebben we een ruim aanbod aan bomen die direct leverbaar zijn, dankzij een speciale bewaarmethode zijn ze zelfs jaarrond beschikbaar. Combineer uw oude appelboom met een notenboom, perenboom, kersenboom en/of pruimenboom en creëer zo uw eigen complete oude boomgaard.

Wij bieden een volledige service, inclusief transport en aanplanting door ons deskundig team, of in samenwerking met uw eigen hovenier of tuinarchitect. Bij Kwekerij het Lutterveld streven we ernaar om uw oude fruitboom succesvol te laten hergroeien op zijn nieuwe plek. Met de juiste grondverbetering en nazorg geven wij een garantie van één jaar op al onze producten.

Oude appelboom kopen bij Kwekerij het Lutterveld

Ontdek de diversiteit van oude appelrassen zoals Schone van Boskoop, Rode Boskoop (goudreinet), Dijkmanszoet, Elstar, Jonagold, Zoete Ermgaard, Gravensteiner, Bramleys Seedling, en nog veel meer. Elk ras biedt zijn eigen unieke smaak en gebruiksmogelijkheden: van handappels tot moesappels en appels die perfect zijn voor het maken van sap. De goudreinette staat bekend als een van de meest geschikte appels voor appeltaart!

Ontdek de tijdloze schoonheid en authentieke smaak van oude appelbomen.