Oude notenbomen

Oude Notenboom Kopen bij Kwekerij het Lutterveld

Ontdek de tijdloze pracht van oude notenbomen. Als u op zoek bent naar karakteristieke notenbomen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons assortiment omvat diverse variëteiten, maar de meest gewilde is toch wel de walnoot. Deze majestueuze bomen zijn verkrijgbaar als halfstam en hoogstam, elk met hun eigen unieke eigenschappen.

Halfstam walnoten en volgroeide walnootbomen

De karakteristieke halfstam walnoten vertakken op een hoogte van 1,20 meter, terwijl de hoogstam walnoten doorgaans vertakken op 1,80 meter hoogte. Hoogstam walnotenbomen groeien aanzienlijk groter en dienen daarom op minstens 8-10 meter afstand van elkaar te worden geplant, zodat ze voldoende ruimte hebben om te gedijen in uw boomgaard.

Een volgroeide walnootboom is een ware aanwinst voor elke boomgaard en vormt ook een prachtige solitaire blikvanger in tuinen en parken. Bij Kwekerij het Lutterveld bieden we al onze walnotenbomen, net als al onze andere oude fruitbomen, aan met een garantieperiode van één jaar.

Wij adviseren u graag!

Of u nu op zoek bent naar een enkele notenboom of een compleet assortiment voor uw boomgaard, wij staan klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de perfecte bomen voor uw project. Als professionele hovenier, gepassioneerde tuinarchitect, of particuliere liefhebber van oude fruitbomen, bij Kwekerij het Lutterveld vindt u wat u zoekt.

Kies voor de tijdloze schoonheid en de karakteristieke uitstraling van oude notenbomen.